За контакти:0886 605 179
Call now

Изкупуване на катализатори и електроника

$row.name
За контакти:
0886 605 179


Скрап Бургас предлага изкупуване катализатори на изгодни цени.
Автомобилният катализатор има за основна цел да превърне газовете, които са вредни и отровни в безвредни за околната среда. Основно катализаторът превръща въглеродния оксид(CO) във въглероден диоксид(CO2), въглеводородите във въглероден диоксид(CO2) и вода, както и азотните оксиди в свободни азоти.

Като цяло катализаторът представлява съвкупност от керамични или метални пити, които са съставени от многобройни кутийки с определена дебелина на стените. Обикновено, дебелината на стените на тези кутийки е 0.2мм. Тези кутийки се поставят в специално изработен висококачествен цилиндър от стомана. В наше време катализаторите се произвеждат от керамика, която се базира на кордерита. Тази керамика се покрива с фин слой от благородни метали и именно тези метали са ключови за протичането на катализата (основният химичен процес, който протича при катализаторите). Най-често благородните метали, които се използват за покриване на керамиката в катализаторите са платина, родий и паладий.

Работата на един автомобилен катализатор започва след като металната пита на катализатора достигне поне 200°C. От съществено значение за правилната работа на катализатора е автомобилът, на който е поставен да е изправен и да се подава правилната горивна смес през горивната система.

След определено време на работа катализаторът се задръства и става неефективен, но всичко това зависи от качеството на обработените газове и горивните смеси в горивната система.

Когато катализаторът остарее или се развали, той следва да бъде подменен и изхвърлен. Скрап Бургас изкупува катализатори в Бургас и региона.

Освен изкупуването на катализатори скрап Бургас предлага и изкупуване на електроника. Това включва изкупуване на платки, изкупуване на компютри, изкупуване на радиостанции и други, които са част от изкупуване на черни и цветни метали.

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

За да продължите, трябва да се съгласите с Декларацията за поверителност (GDRP) на ScrapBurgas.com

Моля изчакайте

Или се свържете:

Телефон: +359 886 605 179
Работно време: Понеделник - Събота от 8:00ч. до 18:30ч.
Неделя работим извънредно, моля позвънете
Адрес ул. „Стара палнина“, 8210 Каблешково, Бургас
mobile-map